Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Іваничівської громади активно цікавляться роботою Електронного кабінету ДПС

опубліковано 28 вересня 2022 о 09:16

Іваничівські податківці надають якісну консультаційну допомогу платникам податків з питань оподаткування та звітування.

Зокрема, громадянам, які звертаються за отриманням адміністративних послуг до Центру обслуговування платників Іваничівської ДПІ, податківці пропонують більш детально ознайомитися з функціональними можливостями Електронного кабінету.

На перевагах електронних сервісів при виконанні податкових зобов’язань під час кожної зустрічі з громадянами акцентує увагу начальник Іваничівської ДПІ Світлана Швигар.

«Ми пропонуємо платника податків стати активними користувачами електронних сервісів ДПС з тим, щоб взаємодіяти з податковою дистанційно.  Для кожного, хто цінує свій час і надає перевагу сучасним технологіям, зручність і простота електронного формату спілкування з контролюючими органами - важлива», - зазначає Світлана Швигар.

Саме через Електронний кабінет власники майна, що підлягає оподаткуванню, можуть  дізнатися про нараховані податки чи заборгованість до бюджету.

Зокрема, платники податків мають можливість самостійно провести звірку щодо розрахунків з бюджетом через Електронний кабінет.

Щоб стати користувачем електронних сервісів ДПС треба отримати електронний цифровий підпис, зареєструватися на вебпорталі ДПС і в будь-який зручний час переглядати інформацію щодо нарахування та сплати податків з персонального комп’ютера чи гаджета.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області