Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Ковельського району спрямували до місцевих бюджетів понад 410 мільйонів гривень податкових платежів

опубліковано 24 квітня 2023 о 13:26

За підсумками січня-березня 2023 року на території Ковельського району до місцевих бюджетів сплачено 410,4 мільйона гривень податкових платежів. Це на чверть більше проти першого кварталу 2022 року. 

Залучення додаткових надходжень та пошук  нових джерел наповнення бюджетів – спільний пріоритет для податківців та органів місцевого самоврядування. Тож у Головному управлінні ДПС у Волинській області нагадують, що в Україні завершується кампанія декларування доходів.  

Річну податкову декларацію про доходи за минулий рік повинні заповнити і подати до 1 травня 2023 року громадяни, які отримали доходи, з яких торік  не сплачено податок на доходи фізичних осіб. 

Із огляду на доступність ІТ-сервісів,  потенційним декларантам пропонується подати декларацію через Електронний кабінет.  

Про перебіг та особливості нинішньої деклараційної кампанії громадяни можуть дізнатися із тематичного банера «Деклараційна кампанія-2023» на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області. Відповіді на актуальні питання громадяни-декларанти мають можливість отримати щоп’ятниці у ході роботи тематичної «гарячої» лінії за номером телефону  (0332) 777-106 з 11.00 до 12.00.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області