Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До послуг платників майнових податків цілодобово мобільний застосунок «Моя податкова»

опубліковано 25 липня 2024 о 08:09

Щоб дізнатися чи не заборгували ви податки, не обов’язково відвідувати державну податкову інспекцію: варто скористатися можливостями мобільного застосунку «Моя податкова». У цьому електронному сервісі ДПС також передбачена можливість сплати онлайн податкових платежів фізичними особами.

Про це представників медичної сфери на території Рожищенської громади під час зустрічі поінформував начальник місцевої податкової інспекції Сергій Самчук.

 «Завжди мати під рукою інформацію про нараховані вам податки можна, якщо стати активними користувачем мобільного застосунку «Моя податкова». Зі свого телефона ви можете дізнаватися про стан розрахунків із бюджетом у будь-який час. 

Через мобільний застосунок «Моя податкова» можна не лише отримати інформацію, а сплатити податки дистанційно», -  наголосив посадовець.

 Начальник Рожищенської ДПІ Сергій Самчук запропонував  учасникам зустрічі активно впроваджувати у свою комунікацію з контролюючими органами сучасні інформаційні рішення та погасити заборговані до місцевого бюджету податки.

Нагадаємо, що у кожній місцевій податковій інспекції громадяни і представники підприємництва  можуть отримати практичну допомогу з найбільш актуальних питань оподаткування, користування електронними сервісами ДПС, зокрема налаштування застосунку «Моя податкова».

Зверніть увагу! Актуальна податкова інформація доступна у мобільному застосунку «Моя податкова» 24/7. Завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore або GooglePlay, ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача та використовуйте електронні сервіси ДПС.   

Сектор інформаційної взамодії

Головного управління ДПС у Волинській області