Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині місцеві бюджети отримали понад 4,6 мільярда гривень податків

опубліковано 10 січня 2020 о 09:18

Місцеві бюджети Волині торік отримали  в розпорядження 4 мільярди 644 мільйони гривень податкових платежів, які адмініструють органи ДПС.

Таким чином, у 2019 році до місцевих бюджетів в області мобілізовано на 760 мільйонів гривень податкових платежів більше проти 2018 року.

«Фахівці територіальних органів ДПС у Волинській області забезпечили максимально якісне адміністрування податків і зборів, що зараховуються до місцевих бюджетів. Завдяки належній взаємодії податківців з представниками місцевого самоврядування у більшості громад досягнуто вагомого росту надходжень. А це означає, що місцеве самоврядування має фінансовий ресурс для вирішення актуальних соціально-економічних питань», - зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Олег Гирикович.

 Як повідомив посадовець, за підсумками 2019 року громади Волині  отримали в розпорядження на 19,6 відсотків коштів більше.

«Такий ріст надходжень – найкраще підтвердження ефективного адміністрування податкових платежів фахівцями ДПС задля забезпечення фінансової стабільності громад. Сподіваюся, що у новому фінансовому році наш діалог з лідерами територіальних громад буде настільки ж результативним, оскільки розвиток територій неможливий без залучення передбачених законом податків», - наголосив Олег Гирикович.

Водночас в Головному управлінні ДПС у Волинській області рекомендують керівникам місцевого самоврядування оновити дані в паспортах громад з тим, щоб мати повну та достовірну інформацію про потенційні джерела податкових надходжень у 2020 році.

        

Сектор комунікацій Головного управління

 ДПС у Волинській області