Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС за підтримки Уряду розпочинає масштабну антикорупційну перевірку керівного складу податкової служби, - Сергій Верланов

опубліковано 20 січня 2020 о 09:24

Державна податкова служба співпрацюватиме з правоохоронними та антикорупційними органами, аби остаточно викорінити будь-які корупційні прояви у ДПС. Про це заявив очільник ДПС Сергій Верланов в ефірі одного з телеканалів. Голова Державної податкової служби окремо наголосив, що усі матеріали за результатами перевірок спрямують до правоохоронних органів. 

«У нас розпочалася  масова боротьба з корупцією та іншими негативними явищами. Ми не стоїмо осторонь. Уряд, Президент, Верховна Рада, правоохоронні органи і ми робимо максимум. Ситуація назріла, і ми почали реалізовувати конкретні справи. Разом з різними правоохоронними органами ми у повній координації. Тому я звертаюся до наших працівників, які ще не зрозуміли, що ситуація змінилася.  Вони мають це зрозуміти і припиняти будь-які корупційні дії, які коли-небудь вчиняли. Потрібно припиняти лякати бізнес і вдаватися до поборів, і працювати виключно на державу», - прокоментував очільник ДПС Сергій Верланов.

Крім того, як повідомив очільник ДПС, на виконання доручення Прем’єр-міністра Олексія Гончарука податкова служба вже розпочала роботу над розробленням плану переатестації всіх співробітників ДПС України, який має бути поданий на розгляд Кабміну у двотижневий термін. 

https://youtu.be/oPKYLpH5ZAk