Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині співробітники податкової міліції припинили незаконну діяльність АЗС

опубліковано 28 січня 2020 о 10:13

Співробітники податкової міліції Волині спільно з працівниками управління контролю за обігом підакцизних товарів Головного управління ДПС у Волинській області викрили підпільну АЗС в одному з населених пунктів Іваничівського району, - інформує Головне управління ДПС у Волинській області.

Як встановили правоохоронці, автозаправна станція функціонувала без реєстрації у системі електронного адміністрування реалізації пального. За результатами проведення заходів з незаконного обігу вилучено понад 7 тонн пального та обладнання для його розливу. Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить майже 300 тис. гривень.

Відповідальність за таке порушення, передбачена ч.5 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення порядку провадження господарської діяльності), а саме накладення штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією пального та обладнання. 

На даний час на правопорушника складено адміністративний протокол та здійснюється збір додаткових матеріалів з метою скерування адміністративної справи до суду.

 

За матеріалами оперативного управління

ГУ ДФС у Волинській області