Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Завдяки легальній реалізації підакцизної продукції на Волині громади отримали 21,5 мільйона гривень надходжень

опубліковано 20 березня 2020 о 08:55

Протягом січня-лютого 2020 року бюджети громад Волині  отримали 21,5 мільйона гривень акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції. Це на 18,3 відсотка більше проти аналогічного періоду торік.

Найбільшу суму надходжень роздрібного акцизу залучено до міського бюджету Луцька – 9,9 мільйона гривень.

У податковій службі краю застерігають громадян від споживання  алкогольної продукції сумнівної якості, оскільки такий товар може становити загрозу життю і здоров’ю громадян.  А це означає, що купуючи алкогольні напої, кожному варто обов’язково звертати увагу на наявність марки акцизного податку встановленого зразка на кожній одиниці та ліцензії у подавця такого товару.

Нагадаємо, що про факти реалізації, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, можна повідомити  за номерами телефонів у м. Луцьк  (0332) 777102 (чергова частина ГУ ДФС у Волинській області) або (0332) 724414 (управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДПС у Волинській області). Своє повідомлення Ви можете також надіслати поштою за адресою:  м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

Сектор комунікацій Головного управління

 ДПС у Волинській області