Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Звіт щодо сум нарахованого єдиного внеску подається за місцем взяття на облік у контролюючих органах

опубліковано 30 квітня 2020 о 09:51

Звіт щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – Звіт) до контролюючих органів подається страхувальником або відповідальною особою страхувальника за місцем взяття на облік у контролюючих органах в один із таких способів:

 ззасобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації ЕЦП відповідальних осіб у порядку, визначеному законодавством;

 на паперових носіях, завірених підписом керівника страхувальника та скріплених печаткою (за наявності), разом з електронною формою на електронних носіях інформації;

  на паперових носіях, якщо у страхувальника кількість застрахованих осіб не перевищує п’яти;

    надсилання поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення за умови, що у страхувальника кількість застрахованих осіб не перевищує п’яти.

 У разі надсилання Звіту поштою страхувальник зобов’язаний здійснити таке відправлення на адресу відповідного контролюючого органу не пізніше ніж за десять днів до закінчення граничного строку подання звіту, передбаченого у розд. ІІІ Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 14.04.2015 № 435 із змінами і доповненнями.

Така звітність вважається поданою в день отримання відділенням поштового зв’язку від платника єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування поштового відправлення із звітністю.

 Звіт, складений з порушенням вимог, та поданий без всіх необхідних таблиць, не вважається звітом і вважається таким, що не подавався.

 Відповідальним за правильність та достовірність заповнення Звіту є страхувальник.

Довідково: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (категорія 201.06).

ВІДЕОМАТЕРІАЛИ ПО ТЕМІ

 Сектор комунікацій Головного управління

ДПС у Волинській області