Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Волині спрямували до бюджетів понад 2,8 мільярда гривень платежів

опубліковано 07 травня 2020 о 09:43

Протягом січня-квітня 2020 року волинські платники податків сплатили до бюджетів усіх рівнів 2 мільярди 836 мільйонів податкових платежів, що адмініструють територіальні органи ДПС у Волинській області.

Наразі в області фіксують позитивну динаміку сплати податків. Однак, на стан податкових надходжень у квітні суттєво вплинули обмежувальні заходи  через пандемію COVID-19, - констатують в Головному управлінні ДПС у Волинській області.

«Загальна динаміка податкових надходжень в області – плюс 9,9 відсотка до минулорічних показників. А це додаткових майже 256 мільйонів гривень, що надійшли до бюджетів різних рівнів проти аналогічного періоду торік. Втім, запровадження карантину та обмежень для діяльності бізнесу через поширення коронавірусу безумовно чинитиме свій вплив на стан податкових надходжень в подальшому. Сподіваємося, що представники соціально відповідального бізнесу, які продовжують здійснювати господарську діяльність, залишатимуться сумлінними платниками податків», -  зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Олег Гирикович.

Посадовець підкреслив, що фахівці податкової служби в умовах пандемії продовжують виконувати свої функціональні обов’язки на якісному рівні, забезпечуючи належний податковий супровід платників податків.

Довідково: у січні-квітні 2020 року до загального фонду держбюджету в області сплачено понад 1,3 мільярда гривень податків, а до місцевих бюджетів – майже 1,5 мільярда гривень податкових платежів.

Сектор комунікацій Головного управління

 ДПС у Волинській області