Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Звернення з нагоди Дня пам’яті та примирення і 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Олега Гириковича

опубліковано 08 травня 2020 о 09:59

    Шановні ветерани, колеги, волиняни!

  У ці травневі дні кожна європейська родина згадує події найжахливішої війни в історії людства та вшановує оборонців рідної землі, котрі ціною неймовірних зусиль та втрат на фронтах, у визвольних рухах та в тилу,  здобули перемогу над нацизмом у Другій світовій війні.

Серед воїнів-захисників та мирних жителів, полеглих у роки Другої світової війни,  – мільйони українців, без подвигу, самопожертви та відданості яких боротьба за перемогу над нацизмом була б ще більш виснажливою та довгоочікуваною.

Нехай пам’ять про героїзм та самовідданість обпаленого війною покоління буде застереженням людству, що спонукатиме кожне наступне покоління прагнути миру і спокою в кожному домі.  

Шануючи європейські традиції пам’яті і примирення, сердечно бажаю ветеранам та учасникам визвольних рухів міцного здоров’я та активного довголіття, затишку і гармонії українським родинам під мирним небом, оптимізму та впевненості у завтрашньому дні.   

Нехай віра у перемогу гідних спадкоємців покоління військової слави та доблесті минулого століття допомагає сьогодні кожному з нас відстоювати національні інтереси держави задля процвітання та добробуту незалежної  України.    

 

З повагою

 

в.о. начальника

Головного управління

ДПС у Волинській області                                   Олег Гирикович