Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Господарюючі суб’єкти Волині додали бюджету 258,4 мільйона гривень податку на прибуток

опубліковано 20 травня 2020 о 10:00

На Волині за підсумками січня – квітня 2020 року фіксують позитивну динаміку сплати податку на прибуток. Зокрема, у звітному періоді до Зведеного бюджету в області сплачено 258,4 мільйона гривень податку на прибуток.

Таким чином, проти аналогічного періоду торік волинські представники підприємництва збільшили сплату податку на прибуток на 22,7 відсотка.

 «Фахівці податкової служби мають ефективний алгоритм роботи з платниками задля запобігання спробам певного кола бізнесменів декларувати фіктивний збитковий результат діяльності. В умовах несприятливих економічних тенденцій через пандемію COVID-19  саме якісне адміністрування податкових платежів покликане забезпечити своєчасне наповнення державного бюджету. Тож звертаємося до представників підприємництва з проханням не ігнорувати свого обов’язку чесної та сумлінної сплати податків. Зі свого боку, фахівці ДПС забезпечують якісний податковий супровід діяльності бізнесу». – наголошує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Олег Гирикович.   

 Посадовець підкреслив, що пріоритетом роботи податківців залишаються вдосконалення електронних сервісів та активне впровадження найсучасніших інформаційних технологій для покращення обслуговування платників податків.    

Довідково: протягом січня-квітня 2020 року до обласного бюджету від великих платників, які перебувають на обліку в Луцькому відділі податкового супроводження підприємств Львівського управління Офісу великих платників податків ДПС, надійшло ­­­­­­4.8 мільйона гривень податку на прибуток.

Сектор комунікацій Головного управління

 ДПС у Волинській області