Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Волинь зберігає позитивну динаміку податкових надходжень

опубліковано 02 червня 2020 о 08:52

За підсумками п’яти місяців 2020 року на Волині збережено позитивну динаміку податкових надходжень, - інформує управління податкового моніторингу Головного управління ДПС у Волинській області.  

Зокрема, протягом січня-травня 2020 року в області зібрано 3 мільярди 531 мільйон гривень податкових надходжень, які адмініструють територіальні органи ДПС у Волинській області. Це майже на 202 мільйони гривень більше проти аналогічного періоду торік.

Через сповільнення економічних процесів в умовах пандемії СOVID-19 надзвичайно складним з точки зору забезпечення бюджетних надходжень був квітень. Однак, у травні поточного року забезпечено перевиконання індикативних показників із податкових надходжень. В підсумку, з початку року на Волині зібрано на 6,1 відсотка податків більше. За таким результатом  - налагоджений конструктивний діалог податківців з представниками соціально відповідального бізнесу, яким  щиро дякуємо за розуміння і підтримку, - наголошують в Головному управлінні  ДПС у Волинській області.

Якісний податковий супровід представників підприємництва та активна протидія спробам мінімізації податків залишаються серед першочергових пріоритетів роботи органів ДПС.

Довідково: на Волині в структурі надходжень до бюджету найбільшу питому вагу займають: промисловість – 17,5 відсотка; державне управління і оборона – 14,3 відсотка; торгівля – 13,6 відсотка; сільське господарство- 6,4 відсотка.

 

Сектор комунікацій Головного управління

 ДПС у Волинській області