Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання з Днем Конституції України начальника Головного управління ДПС у Волинській області Світлани Савчук

опубліковано 26 червня 2020 о 15:15

Від імені колективу працівників Головного управління ДПС у Волинській області щиро вітаю Вас з Днем Конституції України!

Схваливши Основний закон майже чверть століття тому, Україна законодавчо визначила засади розбудови нової держави відповідно до принципів верховенства права, свободи і рівності кожної людини, цінності людського життя та соціальної справедливості.

Роки, що минули відтоді, продемонстрували усьому світу, що українці здатні захищати свій вибір та право належати до цивілізованого світу, жертвуючи найціннішим.

А багатовікова історія державотворення на українській землі та законодавчо закріплене право на самовизначення в Основному законі дають нам усі підстави для успішного розвитку та утвердження у нашому суспільстві норм життя  демократичної, соціальної, правової державу.

Нехай на цьому складному шляху  всі задуми і починання в ім’я миру і добробуту на рідній землі будуть успішними.

Щиро бажаю українській спільноті злагоди і порозуміння, оптимізму та віри у неодмінну перемогу  наших захисників на сході країни.

Мирного неба, щастя, здоров’я і процвітання на довгі роки зичу кожному з нас. Нехай гармонія і спокій запанують у нашому спільному домі - незалежній Україні.

        

З повагою

Начальник Головного управління

ДПС у Волинській області                                  Світлана Савчук