Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З нагоди професійного свята волинські податківці отримали відзнаки

опубліковано 02 липня 2020 о 14:00

Указом Президента України від 25 червня 2020 року №252/2020 в Україні установлено професійне свято – День податківця України, яке відтепер знову відзначатиметься щороку 2 липня.

З нагоди професійного свята колектив волинських податківців вітали голова Волинської обласної ради Ірина Вахович, заступник голови облдержаміністрації Олександр Троханенко і заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

Начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук у своєму вітальному слові відзначила, що професійна місія податківця – це особлива і часто персональна відповідальність за фінансову безпеку країни.

«Тому той, хто обрав професійний шлях податківця, повинен не лише відповідати найвищим критеріям професійної майстерності, а й бути справжнім патріотом своєї країни. Щоразу в умовах викликів, перед якими поставала країна в період реформування та змін, політичних зламів та військової агресії, фахівці податкової справи завжди якісно виконували і виконують завдання з мобілізації податкових надходжень», - підкреслила Світлана Савчук.

У цей урочистий день відзнаки та подяки від органів виконавчої влади отримали молоді спеціалісти та ветерани податкової служби на Волині. Подяки та подарунки працівникам, які працюють в органах ДПС із 2 липня 1990 року вручила голова обласної ради профспілки органів ДПС Мирослава Конечна.

Нагадаємо, що історія податкової служби незалежної України бере початок зі складних та суперечливих 90-тих років. Час реформування тоді ще радянської системи вимагав нових спеціалістів податкового адміністрування. Тож у липні 1990 року податкова служба була створена у складі Міністерства фінансів. Згодом саме фахівці інспекцій державних доходів створювали нову податкову систему незалежної України. У 90-ті до колективу податківців долучалися перспективні випускники вузів, молоді спеціалісти з різних сфер економіки. Нині саме ці кадри – ефективні менеджери та професіонали податкової справи.

Сьогодні колектив податкової служби Волині гордиться молоддю, яка приносить нові ідеї в практику адміністрування податків. Але водночас в Головному управлінні ДПС в області особливо шанують працівників, стаж трудової діяльності яких - 30 років в податковій службі.

Фотогалерея

Сектор комунікацій Головного управління

 ДПС у Волинській області