Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До місцевих бюджетів Волині надійшло майже 2,7 мільярда гривень податкових платежів

опубліковано 06 серпня 2020 о 08:18

Протягом січня-липня 2020 року до місцевих бюджетів на Волині сплачено 2 мільярди 664 мільйони гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Сума отриманих громадами податків на 3,3 відсотка перевищує аналогічні показники минулого року.

«Поза усяким сумнівом, що за інших економічних умов громади б залучили більше надходжень. Але в умовах коронакризи плюс 86 мільйонів надходжень проти минулорічних надходжень – позитивний момент. За невеликим, але сталим ростом надходжень бюджетів громад- сумління більшості наших господарюючих суб’єктів, якісний процес адміністрування податків фахівцями податкової та активна позиція органів місцевої влади», - вважає начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Очільниця волинських податківців запевнила, що лише завдяки спільним  зусиллям соціально відповідального бізнесу, фахівців ДПС та керівників громад цілком можливо гідно завершити нинішній фінансовий рік.

«Наш спільний пріоритет - створити  оптимальні умови для відповідальних платників податків, у межах чинного законодавства протидіяти тіньовому сектору, відтак - забезпечити надходження до бюджетів на рівні, що відповідає реальним економічним показникам розвитку. Це посильне завдання за умови спільної конструктивної взаємодії усіх зацікавлених сторін», - підсумувала Світлана Савчук.

 

Сектор комунікацій Головного управління

 ДПС у Волинській області