Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині – позитивна динаміка зі сплати єдиного внеску

опубліковано 16 вересня 2020 о 08:13

На соціальні потреби волинські страхувальники впродовж січня-серпня 2020 року сплатили 2 мільярди 913 мільйонів гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Сума, яку волинські працедавці вже спрямували на соціальні потреби, на 67,4 мільйона гривень перевищує аналогічні надходження торік.

«Після зниження показників сплати єдиного внеску в період жорсткого карантину тенденція росту відновилася. Цей момент вказує на поступове відновлення економіки, а також соціально відповідальну позицію більшості працедавців. Завдяки налагодженому діалогу фахівців податкової служби з представниками сумлінного бізнесу держава отримує кошти для виконання своїх соціальних зобов’язань», - наголошує начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Водночас очільниця волинських податківців застерігає громадян від неофіційного працевлаштування. Саме активна громадянська позиція сприятиме легалізації ринку праці, - звертають увагу в Головному управлінні ДПС у Волинській області.

«Лише той, хто має легальне робоче місце, може розраховувати на соціальні виплати від держави у випадку втрати працездатності чи виходу на пенсію. Про ці важливі в житті кожної людини речі ми активно інформуємо через усі доступні інформаційні ресурси. Тож кожному, хто працює, не буде зайвим поцікавитися у свого працедавця про відрахуваннями єдиного внеску із зарплати, розуміючи, що від цього залежить майбутнє соціальне забезпечення», - підсумувала Світлана Савчук.

 Пресслужба Головного управління

 ДПС у Волинській області