Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині бюджетний підсумок трьох кварталів 2020-го – майже 6,6 мільярда гривень податків

опубліковано 05 жовтня 2020 о 08:22

Платники податків Волині протягом січня-вересня 2020 року сплатили до бюджетів усіх рівнів 6 мільярдів 596 мільйонів гривень податкових платежів.

Таким чином, в області до бюджетів сплачено на понад півмільярда гривень податкових платежів більше.  

«Позитивна динаміка - плюс 9 відсотків надходжень проти аналогічного періоду торік, лише підтверджує той фак, що наш діалог з представниками реального сектору економіки – ефективний. Ми маємо підтримку сумлінних платників податків, які залишаються надійними партнерами держави. Поступове відновлення економіки, якісний податковий супровід і відповідальність соціального бізнесу - теж серед чинників, що мають визначальний вплив на стан податкових надходжень», - запевнила начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Очільниця волинських податківців підкреслила, що ДПС системно працює над тим, щоб максимально спростити та зробити комфортним процес виконання податкових зобов’язань бізнесом і громадянами.   

«Розширення функціональних можливостей Електронного кабінету, пропоновані платникам сервіси, що виключають особистий контакт, а також вдосконалення процедур адміністрування податків покликані зробити податкову службу сучасною та технологічною, яка надає якісні та зручні послуги платникам, ефективно адмініструє податки, збори та платежі і виявляє нетерпимість до корупції», - підсумувала Світлана Савчук.

Пресслужба Головного управління

 ДПС у Волинській області