Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Волиняни фінансово підтримали оборонну галузь, сплативши майже чверть мільярда військового збору

опубліковано 13 жовтня 2020 о 08:15

Фінансовий внесок волинян для потреб української армії за підсумками трьох кварталів 2020 року - 240,7 мільйона гривень сплаченого військового збору.

Це на 6,4 відсотка більше проти аналогічного періоду торік.

Отримуючи легальну зарплату та інші офіційні доходи, кожен щомісяця робить посильний фінансовий внесок для потреб національного війська, - нагадують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

«В умовах військового протистояння безпека кожного з нас та держави в цілому значною мірою залежить від своєчасного фінансування заходів оборонного характеру. Подбати про їх якість і своєчасність може кожен, чесно сплачуючи податки», - наголошує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Ольга Ліщинська.

Посадовець підкреслила, що коронакриза суттєво вплинула на бізнес-плани платників податків,  але більшість із них залишаються сумлінними у виконанні податкових зобов’язань.

«Належна податкова дисципліна – конституційний обов’язок не лише господарюючих суб’єктів, а й громадян. Щоб своєчасно протидіяти зовнішнім викликам, держава потребує коштів. Тож кожен, хто працює, повинен розуміти – безпека та соціальний захист залежить від їх сумління у сплаті податків», - підсумувала Ольга Ліщинська.

                           Пресслужба Головного управління

 ДПС у Волинській області