Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відвідувачі Центру обслуговування платників Луцької ДПІ мають можливість переглянути відеоуроки про податкові сервіси

опубліковано 02 грудня 2020 о 11:35

Відеоуроки про пропоновані податковою службою електроні сервіси відтепер транслюють у Центрі обслуговування платників Луцької ДПІ.

До уваги відвідувачів  Луцької ДПІ – 8 відеопрезентацій про те, як стати активним користувачем електронних сервісів, зокрема Електронного кабінету.

«Усі пропоновані для перегляду відео розповідають про надані платникам можливості для дистанційного спілкування з податковою службою. Тобто, кожен, хто відвідує Центр обслуговування платників, має можливість наочно ознайомитися з процедурою повторного формування електронного цифрового підпису,  заповнення декларації про доходи, формування і подання звітів. Окрім того, наші клієнти дізнаються про особливості подання запитів для отримання адмінпослуг, листування з ДПС через Електронний кабінет», - зазначає начальник Луцької ДПІ Головного управління ДПС у Волинській області Ніна Демчук.

Посадовець наголосила, що в умовах карантинних обмежень саме електронний формат взаємодії – найбільш ефективний задля запобігання поширенню коронавірусної інфекції.   

«Ми намагаємося переконати кожного, хто відвідує податкову, в тому, що робота в Електронному кабінеті не вимагає особливих зусиль. Натомість дозволяє спілкуватися з податківцями дистанційно. Це зручно і сучасно спілкуватися з контролюючими органами та отримувати необхідну інформацію за посередництвом електронних сервісів», - підсумувала Ніна Демчук. 

ВІДЕОМАТЕРІАЛИ

Пресслужба Головного управління

 ДПС у Волинській області