Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Напередодні новорічно-різдвяних святкувань у податковій службі Волині нагадують про відповідальне споживання алкогольних напоїв

опубліковано 29 грудня 2020 о 08:00

Лише алкогольні напої, придбані у легального продавця, не несуть загрози життю та здоров’ю громадян. Тож у податковій службі Волині наполегливо рекомендують волинян купувати до святкового столу лише продукцію з марками акцизного податку встановленого зразка та у торговельному закладі, що має відповідну ліцензію.

  «Споживаючи горілчану продукцію, що перебуває у легальному обігу, кожен дбає не лише про власну безпеку, а й про наповнення бюджету. Роздрібний акциз, що сплачується кожним споживачем з кожної одиниці продукції, зараховується до місцевих бюджетів. Гарантія якості та додаткові кошти до бюджету громади, на території якої проживаєш, - важливі аргументи на користь придбання і споживання легальної горілчаної продукції», - наголошує начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.  

 Очільниця волинських податківців підкреслила, що з початку року громади Волині отримали понад 117 мільйонів гривень акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції. Це на 6,4 відсотка більше проти аналогічного періоду торік.

 «Плануючи новорічно -різдвяні святкування варто подбати не лише про гарний настрій та щедре застілля для гостей і рідних. Варто обов’язково врахувати, що придбана легальна підакцизна продукція не зашкодить здоров’ю та дозволить громадам залучити додаткові надходження». – підсумувала Світлана Савчук.

 Нагадаємо, що про факти реалізації, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, просимо негайно інформувати за номерами телефонів у м. Луцьк  (0332) 777102 (чергова частина ГУ ДФС у Волинській області) або (0332) 724414 (управління контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у Волинській області). Своє повідомлення Ви можете також надіслати поштою за адресою:  м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

Пресслужба Головного управління

 ДПС у Волинській області