Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платникам податків варто врахувати, що з 1 січня 2021 року діють нові бюджетні рахунки

опубліковано 05 січня 2021 о 08:30

Головне управління Державної казначейської служби України у Волинській області повідомило про нові реквізити рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевого бюджетів, - звертають увагу платників у податковій службі Волині.

Нові рахунки вводяться в дію з  1 січня 2021 року.

Кошти, сплачені на старі рахунки за надходженнями не будуть зараховуватись,  а повертатимуться як нез’ясовані надходження.

Нові реквізити рахунків вводяться у зв’язку зі змінами  в адміністративно - територіальному устрої населених пунктів України внаслідок проведення адміністративно - територіальної реформи відповідно до постанови  Верховної Ради України від 17.07.2020 № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів» та розпорядження Кабінету Міністрів від 12.06.2020 № 708-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Волинської області».

 1. Реквізити рахунків для сплати податків, зборів та платежів до державного та місцевих бюджетів по Волинській області

2. Реквізити рахунків для сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування по Волинській  області

3. Символи рахунків для сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування по Волинській  області

Пресслужба Головного управління

ДПС у Волинській області