Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Місцеві бюджети Волині торік отримали майже 5 мільярдів гривень податкових платежів

опубліковано 12 січня 2021 о 08:04

Протягом 2020 року до місцевих бюджетів Волині надійшло 4 мільярди 984 мільйони гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.  

Сума сплачених до місцевих бюджетів області податків на 340 мільйонів гривень перевищує показники 2019 року.

«Завершення фінансового року з позитивним податковим результатом для громад– очікуване, оскільки фахівці податкової служби забезпечили якісний та ефективний процес адміністрування. Звичайно ж коронакриза суттєво скоригувала бізнес-плани чималої кількості представників бізнесу. Однак, завдяки сумлінним платникам податків, які дбають про легальні робочі місця та своєчасну сплату податків, на Волині ріст податкових доходів місцевих бюджетів за підсумками 2020-го року – плюс 7,3 відсотка», - розповіла очільниця волинських податківців Світлана Савчук.  

Начальник Головного управління ДПС у Волинській області підкреслила, що належний діалог фахівців податкової служби з керівниками громад - один з важливих чинників бюджетної стабільності.

«Ми відкриті до конструктивного діалогу з лідерами місцевого самоврядування, оскільки потребуємо даних про додаткові джерела бюджетних надходжень. Фахівці податкової служби завжди максимально уважно опрацьовують інформацію, що може сприяти залученню податкових надходжень. Сподіваємося, що у новому фінансовому році наш діалог з лідерами місцевого самоврядування буде не менш активним та ефективним», - підсумувала Світлана Савчук.  

 Пресслужба Головного управління

 ДПС у Волинській області