Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині до держбюджету торік сплачено на 18,7 відсотка більше податкових платежів

опубліковано 13 січня 2021 о 08:22

За підсумками 2020 року платники податків Волині спрямували до загального фонду держбюджету 4 мільярди 425 мільйонів гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Сума сплачених до держбюджету податків в області торік на 18,7 відсотка перевищує показники 2019 року. До державної скарбниці господарюючі суб’єкти спрямували на 696 мільйонів гривень податків більше.

«Фінансова незалежність і безпека держави завжди передбачають соціальну відповідальність кожного платника податків. Тому позитивна динаміка податкових надходжень до бюджету в період світової пандемії COVID-19 якнайкраще ілюструє позицію більшості господарюючих суб’єктів Волині у виконанні свого конституційного обов’язку», - зазначає начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Очільниця волинських податківців запевнила, що ріст сплати податків – логічний результат впровадження сучасних інформаційних технологій у процес податкового супроводу.

«Сучасні технологічні рішення в процесі податкового обслуговування забезпечують належну якість адміністрування податків та ефективну протидію ризикам несплати. Відповідно, працюють в інтересах легального бізнесу та держави в цілому, створюючи більш сприятливі умови для  реального сектору економіки», - підсумувала Світлана Савчук.

Нагадаємо, що про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки податківцями звітів та строки подання звітності і сплати податків можна дізнатися через Електронний кабінет та електронний сервіс «InfoTAX».

Пресслужба Головного управління  

ДПС у Волинській області