Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Січневий внесок Волині до держбюджету на 34,6 відсотка перевищує торішні показники

опубліковано 05 лютого 2021 о 10:23

На Волині у січні 2021 року до загального фонду держбюджету сплачено 411,2 мільйона гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Сума сплачених в області податків до держбюджету на 34,6 відсотка перевищує показники січня минулого року.

«Завдяки належній аналітичній роботі фахівців податкової справи та конструктивному діалогу з представниками реального сектору економіки досягнуто росту на 105,7 мільйона гривень податкових надходжень в області до державної скарбниці, можливо, у найскладніший місяць фінансового року. Цей результат дає сподівання на відновлення економіки та, відповідно, збільшення податкових надходжень», - зазначає начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Всупереч економічним негараздам через пандемію COVID-19 у податковій службі Волині прогнозують стабільність у бюджетних надходженнях у подальшому.

«Звісно ж, позитивна динаміка першого місяця року додає впевненості в успішному виконанні завдань із наповнення бюджетів. Тим паче, що у минулі періоди фахівці податкової служби опрацювали велику кількість інформації щодо ймовірних зловживань та запобігли ризикам несплати. Саме активна протидія «тіньовим» схемам – серед передумов більш ефективної діяльності легального бізнесу, який і наповнює бюджет», - підсумувала Світлана Савчук.

Пресслужба Головного управління

ДПС у Волинській області