Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Волинські декларанти визначили до сплати 4 мільйони гривень податків

опубліковано 02 березня 2021 о 08:16

Волиняни із задекларованих упродовж січня-лютого 2021 року доходів за минулий рік зобов’язалися сплатити 3,3 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб та 0,7 мільйона гривень військового збору. Загалом волиняни вже задекларували понад 85 мільйонів гривень доходів, отриманих у 2020 році.  

Досвід минулих років переконує, що найбільш активні періоди декларування доходів припадають на березень – квітень. Тож у податковій службі краю закликають громадян скористатися можливостями електронного формату звітування.

«Чудова заміна паперовій формі звітності, в тому числі Річній податковій декларації – Електронний кабінет на веб-порталі ДПС України. Враховуючи карантинні обмеження, пропонуємо вже зараз потенційним декларантам отримати електронний цифровий підпис, зареєструватися в Електронному кабінеті  та подати Річну податкову декларацію про майновий стан і доходи дистанційно», -рекомендує громадянам начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук в інтерв’ю Інтернет-агентству «Конкурент».

Очільниця волинських податківців впевнена, що майбутнє цивілізованого світу – за цифровими технологіями.

«Декларуючи доходи, зокрема з використанням сучасних технологічних рішень, кожен робить особистий внесок у майбутній добробут та розвиток власної країни», - підсумувала керівник податкової служби краю.

Нагадаємо, що спілкуватися з податковою службою дистанційно можна також за допомогою сервісу «InfoTAX».

 Пресслужба Головного управління

ДПС у Волинській області