Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині до держбюджету зібрано на 26 відсотків більше податків

опубліковано 04 березня 2021 о 08:15

До загального фонду держбюджету у січні-лютому 2021 року волинські платники податків сплатили 785,1 мільйона гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Таким чином, до держбюджету з області за підсумками двох місяців поточного року перераховано на 26 відсотків податків більше проти аналогічного періоду торік.

«Ріст податкових надходжень до держбюджету на 161,8 мільйона гривень свідчить не лише про покращення економічної ситуації після піку пандемії COVID-19, а й є результатом зусиль фахівців податкової справи  з виявлення і протидії бюджетним ризикам», - наголошує начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Очільниця волинських податківців підкреслила, що саме належний рівень аналітичної роботи дозволяє вчасно та ефективно попереджувати використання схем мінімізації, зокрема в частині формування фіктивного податкового кредиту.

«Оскільки належна протидія тіньовим схемам з боку податкової служби створює більш сприятливі конкурентні умови для прозорого і легального бізнесу, бюджети отримують визначені законом податки. Це і є справжнє партнерство між державою та соціально відповідальним бізнесом, коли діалог та виконання обов’язків ґрунтуються на довірі і впевненості в дотриманні вимог закону всіма сторонами», - підсумувала Світлана Савчук.

 Пресслужба Головного управління

ДПС у Волинській області