Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Касовий чек захищає споживача, - Головне управління ДПС у Волинській області

опубліковано 05 березня 2021 о 08:09

Лише за наявності касового чека кожен споживач має підстави для реального захисту своїх прав у разі придбання неякісного товару.  

На цьому важливому моменті в ході онлайн-семінару «Ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції», організованому Луцькою міською радою, наголосила завідувач сектору пресслужби, адміністрування субсайту та комунікацій з громадськістю ГУ ДПС у Волинській області Олена Нікотіна.

«Кожен споживач за допомогою сервісу Е-чек на веб-порталі ДПС України може перевірити його істинність. Якщо з’ясується, що чек не відображається у базах, то можна звернутися до ДПС з вимогою проведення відповідної перевірки для захисту своїх прав», - наголосила Олена Нікотіна.

Посадовець підкреслила, що інформація від споживачів про відсутність фіскального чека є підставою для фактичної перевірки господарюючого суб’єкта.

У податковій службі Волині нагадують представникам бізнесу про переваги застосовування програмних РРО. Детальна інформація – у банері «Програмні РРО» на веб-порталі ДПС України.

Нагадаємо, що спілкуватися з податковою службою дистанційно можна  за допомогою сервісу «InfoTAX».

Пресслужба Головного управління

ДПС у Волинській області