Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Перші особи Волині створювали ліси разом

опубліковано 12 квітня 2021 о 08:49

У Сокиричівському лісництві ДП «Ківерцівське ЛГ»  8 квітня, заліснили ще дві ділянки площею 0,9 гектара.  Над відновленням волинського лісу працювали перші особи області в рамках всеукраїнської акції «Створюємо ліси разом!».

Цього року вже традиційна посадка лісу ВІП-колективом, ініційована начальником управління Олександром Кватирком, відбулася під егідою голови Волинської облдержадміністрації Юрія Погуляйка.

Серед учасників – заступники голови облдержадміністрації, керівники структурних підрозділів ОДА та територіальних органів міністерств.

Очільниця волинських податківців  Світлана Савчук теж долучилася до всеукраїнської акції «Створюємо ліси разом!».

Привітали учасників акції вихованці Боголюбського шкільного лісництва – теж постійні помічники волинських лісівників.

– Ми щиро раді вітати сьогодні таких гостей. Акція, що відбувається, всеукраїнська. В нашій області вона традиційно проходить масштабно. Причому, протягом останніх років люди самі виявляють ініціативу і звертаються з проханнями  долучитися, – зазначив Олександр Кватирко. – Ліси Волині – це 34% території області. І кожен другий гектар створений руками людей.

– Ліси Волині якісні, доглянуті та чисті. Я говорю про це з власного досвіду, переконався у цьому на власні очі, – зазначив Юрій Погуляйко. – Акція, яку сьогодні організували волинські лісівники, дуже важлива. По-перше, ми всі долучилися до справи відновлення лісу, який на Волині має особливе значення. Крім того, такі заходи згуртовують і нагадують усім нам про спільну відповідальність за долю області.

Після необхідного інструктажу учасники акції приступили до роботи. Попрацювати довелося чимало. Загалом першими особами області спільно з лісівниками було висаджено в межах 4500 сіянців сосни і дуба.

Щиро дякуємо за участь кожному, хто долучається до справи відновлення лісу!

Пресслужба Волинського ОУЛМГ