Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулася робоча зустріч начальника Головного управління ДПС у Волинській області Світлани Савчук та голови ради ТВ АППУ у Волинській області Василя Дутка

опубліковано 29 квітня 2021 о 11:31

Очільниця волинських податківців Світлана Савчук та керівник ТВ АППУ у Волинській області Василь Дутко 29 квітня 2021 року провели робочу зустріч, в ході якої обговорили питання активізації співпраці між податковою службою краю та місцевим осередком АППУ.

Сторони визначили шляхи покращення взаємодії для більш ефективного виконання положень Меморандуму про партнерство та співробітництво та спланували конкретні кроки для реалізації задекларованих у Меморандумі зобов’язань.

«Окрім представництва у Громадській раді при Головному управлінні ДПС у Волинській області, місцевий осередок Асоціація платників податків планує більш активно долучатися до спільної з податковою службою роботи задля удосконалення податкового законодавства та вивчати громадську думку щодо якості послуг податкової служби. Отримані дані будуть підставою для аналізу та пропозицій щодо  подальших управлінських рішень», - зазначив голова ради ТВ АППУ у Волинській області Василя Дутка. 

                                                       Сектор інформаційної взаємодії

Головного управління ДПС у Волинській області