Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Волинські підприємці понад 84 відсотки звітів подають в електронному вигляді

опубліковано 06 травня 2021 о 08:14

Підприємці-фізичні особи та особи, котрі провадять незалежну професійну діяльність за підсумками першого кварталу 2021 року подали до органів ДПС 98,2 тисячі декларацій. 82,6 тисячі поданих на Волині фізичними особами звітних документів надійшли на опрацювання фахівців податкової служби в електронному вигляді.

«Кількість прихильників електронного звітування серед підприємців – фізичних осіб з початку поточного року зростає, а кількість поданих ними звітів  в електронному вигляді стабільно щомісяця перевищує 80 відсотків. Тобто, представники малого і середнього бізнесу зробили впевнений вибір на користь використання електронних сервісів Державної податкової служби, що спрощують процес подання звітності», - зазначає начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.   

Очільниця волинських податківців запевнила, що саме вміння працювати з максимальним використанням пропонованих органами влади електронних сервісів дозволяє представникам підприємництва більш раціонально та ефективно використовувати свій час і ресурси.

«Власне збільшення кількості прихильників спілкування з податковою службою в електронному форматі – переконливий доказ  переваг роботи в Електронному кабінеті. Тож рекомендуємо усім підприємцям звітуватися дистанційно. Онлайн-взаємодія з контролюючими органами особливо актуальна в період карантинних обмежень», - наголошує Світлана Савчук.

Нагадаємо, що для роботи в Електронному кабінеті треба оформити кваліфікований електронний підпис.

Детальніше про Кваліфікованого надавача електронних послуг можна дізнатися на веб-порталі ДПС України.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

Сектор інформаційної взаємодії

 Головного управління  ДПС у Волинській області