Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Звернення з нагоди Дня пам’яті та примирення і 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні начальника Головного управління ДПС у Волинській області Світлани Савчук

опубліковано 07 травня 2021 о 15:31

Шановні ветерани, колеги, волиняни!

Шануючи європейські традиції пам’яті і примирення, кожна українська родина у ці травневі дні пригадує історію покоління, життя якого обпалене вогнищем Другої світової війни.

Події цієї найжахливішої в історії людства  війни навічно закарбовані в нашій національній пам’яті, бо не мають права на забуття мільйони українців, полеглих у боях за визволення від нацизму свого народу, як і ті, хто в тилу невтомною працею наближав перемогу.

Подвиг українських воїнів-захисників минулого століття, чия відданість та мужність – нині приклад для  оборонців рідної землі у зоні військового протистояння на сході країни, назавжди вписаний в історію людства.

Сьогодні, з вірою у перемогу в боротьбі за суверенітет і незалежність нашої держави, зичу ветеранам і учасникам визвольних рухів міцного здоров’я та активного довголіття, під мирним небом - затишку і гармонії всім українським родинам, оптимізму та впевненості у завтрашньому дні кожному з нас.  

 

З повагою

Начальник ГУ ДПС у Волинській області                                                                       Світлана САВЧУК