Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Користувач із мінімальними навичками роботи з комп’ютером може успішно освоїти подання звітності через Електронний кабінет

опубліковано 12 травня 2021 о 08:12

Кожен, хто володіє мінімальними навичками роботи з персональним комп’ютером та у мережі Інтернет, може успішно подавати звітність через Електронний кабінет на вебпорталі ДПС України, - звертають увагу платників податків у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Необхідну консультаційну допомогу з питань формування і подання звітності в електронному вигляді нададуть фахівці Центрів обслуговування платників, що діють при державних податкових інспекціях області.

Можливістю отримати фахову консультацію з питань звітування через Електронний кабінет найчастіше користуються підприємці-фізичні особи, а також представники неприбуткових організацій області.

Зокрема, у період подання квартальної звітності з працівниками ЦОП Луцької ДПІ активно спілкувався керівник Об’єднання організацій роботодавців Волині Юрій Анцух.

«Усіх представників громадських інституцій, з якими ми співпрацюємо, переконуємо стати впевненими користувачами сучасних інформаційних рішень, які пропонує платникам Державна податкова служба України. Окрім зустрічей за круглим столом, пропонуємо громадськості індивідуальне консультування для максимального залучення до подання звітності в електронному вигляді», - зазначає завідувач сектору інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області Олена Нікотіна.

Фото по темі:

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області