Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Серед тисячі волинських декларантів - відповідальний лучанин з обмеженими фізичними можливостями

опубліковано 13 травня 2021 о 08:14

Якби існував рейтинг найбільш відповідальних платників податків, то лучанин Віталій Онищук щороку посідав би найвищі позиції. Впродовж останніх років під час кожної кампанії декларування доходів він особисто відвідує Центр обслуговування платників Луцької ДПІ з тим, щоб заповнити і подати Річну податкову декларацію про майновий стан і доходи.

2021-го року громадянин Віталій Онищук - людина з обмеженими фізичними можливостями, як цього вимагає закон, вкотре відзвітувався у податковій службі краю про доходи, отримані від здачі в оренду нерухомого майна. І хоч у людей з обмеженими фізичними можливостями та, як правило, мізерними пенсійними виплатами кожна копійка важлива, перше, про що він запитав після заповнення декларації, коли та як правильно сплатити податки.

«Фахівці Центру обслуговування платників приділяють увагу кожному, хто звертається за консультаціями чи адміністративними послугами. Але людина з обмеженими фізичними можливостями, котра декларує доходи і турбується про сплату податків, заслуговує на особливу повагу. У Центрі обслуговування платників створені належні умови для обслуговування громадян з особливими потребами чи обмеженими фізичними можливостями. Коли ж до нас завітав такий особливий декларант, з поданням декларації не було жодних затримок», - зазначає начальник Луцької ДПІ Головного управління ДПС у Волинській області Ніна Демчук.

Усвідомлення важливості сплати податків кожним - основа цивілізованого світу, до стандартів життя якого прагне країна. Чимало наших громадян різного рівня достатку та можливостей щороку роблять свій особистий фінансовий внесок у розвиток держави, чесно декларуючи доходи і сплачуючи податки.

За останніми даними на Волині про доходи за 2020 рік відзвітувалося 5494 громадянина.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області