Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Стереотип про закритість податкової служби зруйновано. У конкурсі на вакантні посади може взяти участь кожен, - Головне управління ДПС у Волинській області

опубліковано 13 травня 2021 о 08:08

Стереотип про те, що на роботу до податкової служби важко потрапити, зруйновано. Саме зараз тривають відкриті конкурси на вакантні посади у Головному управлінні ДПС у Волинській області. Кожен, хто відповідає кваліфікаційним вимогам до претендента на посаду державної служби відповідно до положень закону, може брати участь у таких конкурсах.

Про це учасників панелі-дискусії «Сучасний публічний менеджмент: особливості, вимоги, актуальні компетентності», що відбулася в рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Теорія і практика сучасного менеджменту» у Волинському національному університеті ім. Лесі Українки поінформувала заступник начальника Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Сава.

 Студентам-випускникам економічного напрямку волинського вишу посадовець запропонувала ознайомитися з пропонованими ДПС вакансіями і обрати гідне перше робоче місце.

«Для молодих спеціалістів з обліку та аудиту працевлаштування у податковій службі може стати першою сходинкою до професійного зростання на державній службі, або ж майданчиком для здобуття досвіду для подальшої роботи в бізнес-структурах»,- наголосила Світлана Сава.

Посадовець поінформувала про структуру Головного управління ДПС у Волинській області, зазначивши, що податкове адміністрування – це основний напрямок діяльності, оскільки головне завдання  податкової служби – контроль за надходженнями до бюджетів та державних цільових фондів податків, зборів, платежів.

«Виконання посадових обов’язків у кожному з підрозділів податкової служби вимагає належного рівня знань податкового законодавства, високих морально-етичних якостей та стійкості до корупційних ризиків. Разом з тим, чимало молодих  спеціалістів, зокрема випускників ВНУ ім. Лесі Українки, вже стали частиною команди професіоналів податкового  адміністрування», - підсумувала Світлана Сава.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

Фото по темі:

           Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області