Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Молоді спеціалісти можуть розпочати процес професійного зростання з державної служби

опубліковано 14 травня 2021 о 08:27

Молодим спеціалістам, які роблять перші кроки у професійному житті, варто розпочати процес професійного росту з державної служби. Такий досвід допоможе набути нових, важливих для удосконалення професійних знань,  практичних вмінь і навичок.

На цьому моменті в ході спілкування з випускниками–учасниками ярмарки вакансій та панелі-дискусії «Сучасний публічний менеджмент: особливості, вимоги, актуальні компетентності», що відбулися в рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Теорія і практика менеджменту» у Волинському національному університеті ім. Лесі Українки наголосила начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Наталія Куструба.

«Державна податкова служба України створює сприятливі умови для залучення до свого кадрового потенціалу молодих спеціалістів. Для кожного такого фахівця передбачена спеціальна програма адаптації. Щоб взяти участь у відкритому конкурсі на зайняття посади державної служби в органах ДПС, необхідно мати диплом про вищу освіту економічного напрямку з кваліфікаційним рівнем молодший бакалавр, бакалавр», - наголосила Наталія Куструба.

Посадовець докладно поінформувала учасників заходу про особливості подання документів для участі в конкурсі, етапи конкурсного відбору та вимоги антикорупційного законодавства до претендентів.

Довідково: з інформацією про умови конкурсного відбору та вакансії у Головному управлінні ДПС у Волинській області можна ознайомитися на Єдиному порталі вакансій державної служби НАДС за посиланням career.gov.ua.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області