Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Волинські податківці презентували роботу податкової служби учням Луцького ліцею №28

опубліковано 18 травня 2021 о 08:17

Учням ліцею №28 правового профілю обласного центру Волині розповіли про роботу Центру обслуговування платників Луцької ДПІ в ході низки зустрічей.

Зі школярами спілкувалися начальник Луцької ДПІ Ніна Демчук і завідувачка сектору інформаційної взаємодії Олена Нікотіна.

Кожному з посадовців податкової служби в області школярі мали можливість поставити питання щодо особливостей роботи податківців та цікавилися сплатою податків громадянами.

«Державна податкова служба України відповідальна за стан наповнення бюджетів усіх рівнів і контролює дотримання вимог податкового законодавства  громадянами і представниками бізнесу. Робота  у податковій службі вимагає не лише досконалих знань системи оподаткування, а й вміння працювати з інформаційними системами та високих аналітичних здібностей. Сподіваємося, що юне покоління, до якого Ви належите, стануть дисциплінованими платниками податків. Можливо, хтось із вас працюватиме у податковій службі майбутнього», - звернулася до учасників зустрічі завідувачка сектору інформаційної взаємодії Олена Нікотіна.

Як зазначив заступник начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк, таке живе спілкування з молоддю – важливий елемент виховання податкової культури у майбутніх платників податків.

«Ми активно пропагуємо, зокрема і серед молоді, можливості дистанційної взаємодії між податковою службою та платниками податків. Окрім роботи електронної черги, що розміщена у ЦОП Луцької ДПІ стаціонарно, кожен платник податків може зареєструватися для візиту до Центру обслуговування платників через мережу Інтернет. Алгоритм електронного запису на прийом до ЦОП досить простий і передбачає виконання декількох нескладних операцій»,- наголосив Сергій Кондратюк.  

Нагадаємо, що скористатися спеціальною програмою «Електронна черга» можна за посиланням, що розміщене на субсайті територіальних органів ДПС у Волинській області в банері «Центри обслуговування» в розділі «Електронна черга».

Фото по темі:

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

 Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області