Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Державна служба вимагає особливої відповідальності, якісних знань та ІТ-навичок

опубліковано 24 травня 2021 о 08:04

Вимоги до фахівців у Державній податковій службі України досить високі. Окрім особистої відповідальності та організованості, якісних знань податкового законодавства та певних ІТ-навичок, кожен фахівець податкового адміністрування зобов’язаний дотримуватися вимог професійної етики та антикорупційного законодавства.       

На цих моментах під час зустрічі зі студентами Луцького національного технічного університету наголосила заступник начальника Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Сава.

«Стати частиною команди Головного управління ДПС у Волинській області може кожен, хто має вищу освіту економічного напрямку та подаватиме  документи для участі у конкурсах на вакантні посади. Однак, варто  врахувати, що участь у конкурсі передбачає проходження тестування на предмет знання положень Конституції України, антикорупційного законодавства та законодавства про державну службу, а також співбесіди», - звернула увагу учасників зустрічі Світлана Сава.

Посадовець розповіла про організаційну структуру органу, особливості роботи різних відділів та управлінь.

Потому начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу ГУ ДПС у Волинській області Наталія Куструба акцентувала увагу присутніх на особливостях проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, вимогах до претендентів, процедурі подання документів, поінформувала, що з вільними вакансіями  у Головному управлінні ДПС у Волинській області можна ознайомитися на Єдиному порталі вакансій державної служби НАДС за посиланням career.gov.ua.

Довідково зустріч представників Головного управління Державної податкової служби у Волинській області зі здобувачами вищої освіти факультету бізнесу та права, зокрема за освітніми програмами «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Економіка», «Економіка підприємства», «Міжнародні економічні відносини», «Логістика», «Маркетинг», «Менеджмент» Луцького національного технічного університету відбулася  20 травня 2021 року за сприяння навчально-наукового центру «Volyn Business Hub».

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області