Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На зустрічі з представниками податкової служби Волині ветерани ДПС обговорили основні моменти співпраці

опубліковано 24 травня 2021 о 08:22

Досвід і знання ветеранів органів ДПС - надзвичайно важливі для проведення заходів, спрямованих на забезпечення професійного становлення молодих спеціалістів, що поповнюють колектив працівників ДПС в області.

Тож на черговій робочій зустрічі, що відбулася 20 травня 2021 року, представники ГО «Місцевий осередок ГО «Асоціація ветеранів ДПС України» Волинської області» і колективу волинських податківців обговорили основні засади взаємодії, що будуть відображені в Угоді про співпрацю.

«Звичайно, що карантинні обмеження внесли суттєві корективи у проведення більш масштабних заходів за участі ветеранів та молодих спеціалістів. Але обмін досвідом покоління, яке розбудовувало податкову службу, і молоді, яка професійно зростає у колективі досвідчених фахівців, надзвичайно важливий для якісного виконання завдань із податкового супроводу платників податків. Конкретні кроки такої взаємодії знайдуть відображення в Угоді про співпрацю та взаємодію між ветеранською організацією та Головним управлінням ДПС у Волинській області», - запевнила очільниця волинських ветеранів ДПС Алла Алейнікова.  

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області