Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підприємці-фізичні особи більш охоче реєструють програмні РРО

опубліковано 26 травня 2021 о 08:21

Із майже шестисот господарюючих суб’єктів Волині, котрі зареєстрували програмні РРО, – 543 підприємці і 37 юридичних осіб. Саме підприємці-фізичні особи першими оцінили переваги здійснення готівкових розрахунків через спеціальний програмний продукт, а не класичну касову техніку.

Про це учасників зустрічі з представниками громадського руху #SaveФОП у Волинській ОДА поінформував заступник начальника відділу розгляду звернень державних органів, електронних сервісів та електронного документообігу, організації роботи ЦОП та надання адмінпослуг управління електронних сервісів Головного управління ДПС у Волинській області Валерій Сургент.

«Державна податкова служба України пропонує бізнесу скористатися  можливостями програмних РРО, які більш сучасні та зручні у використанні. Функціональні можливості та технічні характеристики ПРРО не поступаються звичній касовій техніці.  Про пропоновані ДПС програмні рішення - докладна інформація у банері «Програмні РРО» на веб-порталі ДПС України», - наголосив Валерій Сургент.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

 Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області