Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Найбільш доступний і зручний спосіб дізнатися про наявність податкового боргу - скористатись інформацією з Електронного кабінету

опубліковано 27 травня 2021 о 08:15

Якщо громадянин не зареєстрований підприємцем, то отримати інформацію про наявність чи відсутність податкового боргу можна,  скориставшись Електронним кабінетом.

На цьому в ході спілкування з платниками податків в режимі «телефонна гаряча лінія» 26 травня 2021 року наголосив заступник начальника Головного управління ДПС у Волинській області Богдан Шинкарчук.

Посадовець пояснив, що вхід до Електронного кабінету  здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Зокрема, у приватній частині Електронного кабінету режим «Стан розрахунків з бюджетом» надає користувачу Електронного кабінету доступ до своїх особових рахунків зі сплати податків, зборів та інших платежів (дані інтегрованої картки платника).

При цьому, червоним кольором позначено суми заборгованості перед бюджетом.

Вхід до приватної частини (особистого кабінету) Електронного кабінету здійснюється після проходження користувачем електронної ідентифікації онлайн з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг або через Інтегровану систему електронної ідентифікації – id.gov.ua (MobileID та BankID).

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області