Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Волині обговорюють з бізнесом проблемні питання реалізації підакцизної продукції

опубліковано 01 червня 2021 о 08:31

Працівники податкової служби Волині ініціювали проведення низки зустрічей з платниками акцизного податку з тим, щоб з’ясувати найбільш проблемні питання при здійсненні підприємницької діяльності.

Після робочих зустрічей у форматі «круглого столу», в ході яких податківці інформували про законодавчі вимоги у сфері обігу підакцизної продукції, фахівці податкового адміністрування знайомляться з особливостями діяльності господарюючих суб’єктів.

Одна з таких зустрічей на запрошення керівництва ТзОВ «МАЙ КРАФТ» відбулася днями безпосередньо на місці здійснення діяльності виробником пива. При податкові умови для розвитку бізнесу і прозорої сплати податків з менеджерами підприємства спілкувалися заступник начальника Головного управління ДПС у Волинській області Богдан Шинкарчук і начальник управління контролю за підакцизними товарами Наталія Єлова.

«Партнерство і взаємодія – основні принципи нашої роботи з соціально відповідальним бізнесом. Саме спілкування з реальними виробниками, які належать до сумлінного бізнесу, дозволяє краще зрозуміти як норми податкового законодавства працюють на практиці, що варто змінити для збільшення надходжень податків до бюджету та які законодавчі вимоги потребують доопрацювання чи вдосконалення. Всі надані бізнесом пропозиції – обґрунтовані,  оскільки апробовані на практиці», - зазначає заступник начальника Головного управління ДПС у Волинській області Богдан Шинкарчук.        

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

                                  Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області