Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Цьогоріч картку платника податків отримали понад 26 тисяч волинян

опубліковано 04 червня 2021 о 08:12

Щомісяця за адмінпослугою з видачі картки платника податків на Волині до державних податкових інспекцій звертається щонайменше 4500 громадян. Упродовж п’яти місяців 2021 року волиняни отримали 26109  карток платників податків.

Про це в інтерв’ю інформаційному агентству «Конкурент» розповів заступник начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк.

«У період вступної кампанії завжди відвідувачів у Центрах обслуговування платників  більше. Запрошуємо майбутніх абітурієнтів подбати про отримання картки платника податків заздалегідь. Власне це дуже виважений і потрібний крок у доросле життя – отримати картку платника податків своєї незалежної держави», - наголосив посадовець.

Сергій Кондратюк підкреслив, що вже майже два місяці волиняни для запису на прийом до фахівців податкової служби можуть скористатися електронною чергою через мережу Інтернет. Ця електронна черга розміщена у банері «Центри обслуговування платників» за посиланням https://vl.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/463096.html .

«Скориставшись електронною чергою відвідувачі ЦОП у Луцьку попередньо  отримують талончик на свою електронну поштову скриньку. Для молодих людей робота з такими сервісами не складає жодних труднощів», - зауважив посадовець.

У податковій службі нагадують, що абітурієнти для отримання картки платника податків повинні пред’явити паспорт чи ІD-картку з додатком, заповнену особисто форму 1-ДР і завітати до податкової не пізніше 16.00 у робочі дні.  Якщо громадянин подав документи для отримання картки платника податків через Електронний кабінет або ж у ЦОП, довідка про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків видається особисто заявнику за пред’явлення паспорта чи ІD-картки. Картка платника податків видається протягом 3 днів від моменту отримання заяви.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

Сектор інформаційної роботи ГУ ДПС у Волинській області