Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Господарюючі суб’єкти Волині вже використовують 845 програмних РРО

опубліковано 20 липня 2021 о 08:18

На Волині зареєстровано 845 програмних реєстраторів розрахункових операцій. Фізичні особи-підприємці здійснюють розрахункові операції через  655 програмних РРО, юридичні особи застосовують 190 ПРРО.

«Програмні РРО – чудова заміна класичному касовому апарату. Тому Державна податкова служба пропонує представникам бізнесу впроваджувати у свою діяльність більш сучасні і зручні програмні РРО», - коментує начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Очільниця волинських податківців підкреслила, що можливості та технічні характеристики програмних РРО не поступаються звичній касовій техніці. Детальна інструкція та наочні матеріали, зокрема і відео роз’яснювального характеру, про те, як правильно зареєструвати програмний РРО, доступні широкому загалу на вебпорталі ДПС України у банері «Програмні РРО».  

Нагадаємо, що зареєструвати програмний РРО можна в онлайн-режимі, а онлайн передача (отримання) даних робить процес готівкових розрахунків і звітування швидким, комфортним та необтяжливим.

Довідково; за останніми даними на Волині зареєстровано 7082 класичні реєстратори розрахункових операцій. Підприємці-фізичні особи  використовують 3324, юридичні особи – 3758 класичних РРО.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області