Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про норми одноразового добровільного декларування – на семінарі-практикумі

опубліковано 30 вересня 2021 о 08:44

Лучанам, котрі мають намір започаткувати бізнес, розповіли про право на податкову амністію.

З майбутніми підприємцями спілкувалася завідувачка сектору інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області Олена Нікотіна.

«Будь-яка підприємницька діяльність вимагає певного стартового капіталу і прогнозування ефективності бізнесу. Нині в Україні громадянам, котрі придбали активи за кошти, що були приховані від оподаткування, пропонується їх задекларувати. Подання одноразової добровільної декларації – не обов’язок, а право. Скористатися цією можливістю – особисте рішення кожного», - зазначила Олена Нікотіна.

Посадовець розповіла про ставки оподаткування та запропонувала учасникам тренінгу ознайомитися з нюансами подання декларації в рамках податкової амністії на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області.

Нагадаємо, що одноразова добровільна декларація подається лише в електронному вигляді.

Також щосереди фахівці ГУ ДПС у Волинській області відповідають на запитання громадян щодо податкової амністії за номером телефону «гарячої» лінії в м. Луцьку (0332) 777-106 з 10.00 до 12.00.

Одноразове (спеціальне) добровільне декларування проводиться з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року та передбачає сплату збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області