Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині податківці знайомили студентів-економістів з особливостями роботи органів ДПС

опубліковано 05 жовтня 2021 о 08:41

День відкритих дверей відбувся у Головному управлінні ДПС у Волинській області. До волинських податківців завітали студенти факультету економіки та управління Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Спочатку студентську молодь запросили на ознайомчу екскурсію до Центру обслуговування платників Луцької ДПІ. Про процес надання послуг та консультаційну допомогу платникам розповіла начальник Луцької ДПІ Ніна Демчук.

«Ми орієнтуємося на максимальне впровадження електронного формату взаємодії. Тому активно інформуємо про роботу Електронного кабінету. Разом з тим, кожен відвідувач нашого ЦОП може звернутися за отриманням необхідної послуги чи консультації безпосередньо до спеціалістів. Платники податків повинні мати зручні умови для звітування і виконання податкових зобов’язань», - наголосила Ніна Демчук.

Вітаючи студентів, заступник начальника ГУ ДПС у Волинській області Світлана Сава зазначила: «Робота у податковій службі цікава, але й надзвичайно відповідальна. Наше суспільство вчиться сумлінню у сплаті податків, тож завдання податківців не лише забезпечення бюджетних надходжень, а й консультаційно-роз’яснювальна допомога кожному платнику. Сервісна складова нашої роботи – нині визначальна, оскільки саме висока податкова культура гарантує фінансову стабільність у державі».

Потому завідувач сектору інформаційної взаємодії Олена Нікотіна акцентувала увагу студентів на організаційній структурі ГУ ДПС у Волинській області, наголосивши, що робота в органах ДПС вимагає високого рівня знань та професійних якостей.

Про конкретні напрямки роботи органів ДПС в області студентам-економістам розповіли начальник управління контролю за підакцизними товарами Наталія Єлова, начальник управління податкового адміністрування фізичних осіб Руслана Дейнега, начальник управління по роботі з податковим боргом Ірина Савелькіна.

«Залучення освіченої та ініціативної молоді є одним з пріоритетів кадрової політики ДПС. Тому молоді, енергійні та цілеспрямовані випускники вишів можуть стати частиною колективу волинських податківців», - наголосила начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Наталія Куструба. Досвідчений кадровик розповіла про переваги державної служби та про процедуру прийняття до органів ДПС.

«Вимоги до кандидатів на посади державних службовців досить високі. Окрім професійних знань та навичок, кожен держслужбовець повинен володіти високими моральними якостями та безумовно дотримуватися вимог антикорупційного законодавства. Кожному, хто вирішить пов’язати професійне життя з податковою службою, необхідно пройти конкурсний відбір. Адаптуватися до вимог роботи в колективі допоможе наставник», - підсумувала Наталія Куструба.

З вакансіями в Головному управлінні ДПС у Волинській області можна ознайомитися на Єдиному порталі вакансій державної служби НАДС за посиланням career.gov.ua.

Фото по темі:

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області