Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Волинські податківці з ініціативи профспілки відвідали Буковину

опубліковано 19 жовтня 2021 о 14:49

Знайомство з традиціями, культурною та архітектурною спадщиною поліетнічної Буковини колективу волинських податківців запропонувала профспілкова організація.

Відтак два дні представники податкової служби Волині мандрували цікавими місцями привабливого для кожного туриста регіону і вивчали особливості місцевої історичної спадщини.

«Екскурсійний маршрут спланували таким чином, щоб відвідати максимум історичних місць. Звісно ж, місто Чернівці – особливо цінний туристичний об’єкт, оскільки його історія поєднала різні  епохи та стилі. День, проведений у затишному і гостинному місті, ми присвятили знайомству з архітектурою, історією та культурою столиці Буковини», - розповідає лідер профспілки волинських податківців Світлана Ротченкова. 

Отож, волинські податківці мали нагоду відвідати кожну з шести площ  міста, Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича та почути чимало цікавих і повчальних історій про місцевих знаменитостей від давніх часів до сьогодення.  

А щоб не гаяти часу в дорозі волинські податківці відвідали місто Заліщики на Тернопільщині, відоме унікальними розташуванням і краєвидами, а також Свято-Вознесенський Банченський чоловічий монастир.

«Подорож Буковиною – перша мандрівка від початку карантинних обмежень. Варто відзначити, що більшість учасників подорожі виконали всі умови щодо вакцинації. Тож волинські мандрівники почувалися безпечно та комфортно під час екскурсій та у місцях великого скупчення людей», - запевнила Світлана Ротченкова.

Більше фото тут:

 Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області