Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Волинські податківці розповіли пошукачам роботи про вимоги до посадовців ДПС

опубліковано 21 жовтня 2021 о 09:07

Днями волинські податківці презентували Головне управління ДПС у Волинській області як роботодавця у Луцькому міському центрі зайнятості.

До діалогу з податківцями працівники Луцького міського центру зайнятості запросили пошукачів роботи, котрі отримали дипломи вишів за економічними спеціальностями.

Начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу ГУ ДПС у Волинській області Наталія Куструба розповіла про кваліфікаційні вимоги до претендентів на посади у Головному управлінні ДПС у Волинській області та поінформувала про потребу у фахівцях, зокрема за посадою «головний державний ревізор-інспектор», а також про оголошені конкурси. Окрім того, детально розповіла про перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строки їх подання, про умови роботи та систему матеріальної винагороди працівників за виконану роботу.

«Інформація про вакансії в Головному управлінні ДПС у Волинській області згідно передбаченої законом процедури розміщується на Єдиному порталі вакансій державної служби НАДС за посиланням career.gov.ua. Участь у конкурсі передбачає проходження тестування на предмет знання положень Конституції України, антикорупційного законодавства та законодавства про державну службу, а також співбесід з конкурсною комісією та керівником державної служби органу», - наголосила Наталія Куструба.

Тим часом, завідувач сектору інформаційної взаємодії Олена Нікотіна розповіла учасникам зустрічі про організаційну структуру та основні напрямки діяльності кожного з підрозділів ГУ ДПС у Волинській області.

 Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області