Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині податкова служба розпочала процедуру формування Громадської ради при Головному управлінні ДПС в області

опубліковано 01 грудня 2021 о 09:25

Уже затверджено склад Ініціативної групи для проведення установчих зборів з формування Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Волинській області. Відповідний наказ ГУ ДПС у Волинській області оприлюднено на субсайті у розділі Громадська рада/Ініціативна група/Нормативно-правова база.

Згідно наданих пропозицій громадськості до складу Ініціативної групи ввійшли 6 представників авторитетних громадських інституцій та 1 представник ГУ ДПС у Волинській області.

«Конструктивний діалог податкової служби та громадських лідерів Волині, котрі представляють інтереси платників податків, має багаторічну історію. Відкритість і прозорість діяльності ДПС та пропозиції громадськості щодо покращення якості податкового супроводу працюють на спільний позитивний результат. Тому Головне управління ДПС у Волинській області підтримує можливість системного діалогу, що ґрунтується на засадах рівноправного партнерства і поваги», - коментує очільниця волинських податківців Світлана Савчук.

Відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» саме ініціативна група здійснює організаційні заходи з підготовки та проведення установчих зборів для формування Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Волинській області, а також розробляє рекомендацій щодо процедури проведення установчих зборів, зокрема стосовно узгодження з ГУ ДПС визначення дати проведення, етапів підготовки зборів, формату зразка заяви та її додатків, порядку подання заяв та ведення зборів, обговорення пропозицій щодо головуючого на зборах та порядку голосування, розгляд інших питань, що виникають під час підготовки установчих зборів.

Перше засідання Ініціативної групи відбудеться 3 грудня 2021 року.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області