Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Волинські податківці і представники патрульної поліції обговорили спільні заходи з протидії незаконному обігу підакцизної продукції

опубліковано 02 грудня 2021 о 08:40

Працівники управління контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у Волинській області та представники патрульної поліції провели низку спільних навчань щодо протидії незаконному обігу підакцизної продукції.

Зокрема, представники податкової служби детально інформували патрульних поліцейських про особливості проведення ДПС контрольно-перевірочних заходів господарюючих суб’єктів, які здійснюють діяльність з реалізації спиртного та цигарок. Увагу учасників заходу акцентували на законодавчих нормах щодо притягнення до відповідальності осіб, котрі здійснюють безліцензійну торгівлю підакцизними товарами, або ж реалізують спиртне і тютюн без марок акцизного податку встановленого зразка та неповнолітнім особам. 

Запобігти незаконній реалізації горілчаних та тютюнових виробів може кожен небайдужий споживач, поінформувавши про можливі зловживання, - звертають увагу в Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Якщо Ви володієте інформацією про реалізацію, зберігання пального та фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю пальним, алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, варто повідомити про такі факти за номером (0332) 724414 (управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Волинській області). Своє повідомлення Ви можете також надіслати поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області