Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині 7 підприємств стали лідерами всеукраїнського ювілейного рейтингу «Сумлінні платники податків-2020»

опубліковано 03 грудня 2021 о 08:34

Відзначення переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2020» відбулося 2 грудня 2021 року. Представники волинських підприємств, що визнані лідерами національного рейтингу, долучилися до церемонії нагородження, що відбулася в столиці, в режимі ZOOM - зв’язку.

Дипломи переможців та нагрудні знаки «Сумлінний платник податків 2020» представникам волинського бізнесу вручили начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук та голова ТВ ВГО АППУ у Волинській області Василь Дутко.

«У нинішніх умовах карантинних обмежень та зовнішніх загроз не просто працювати. Однак в області більшість підприємств чесно сплачують податки. Наші лідери, котрі піднялися на найвищу сходинку рейтингу, мають бездоганну  ділову репутацію і позитивну податкову історію. Відтак, заслуговують на найвищу оцінку і повагу», - наголосила начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Щоб отримати перемогу у всеукраїнському рейтингу представники волинського бізнесу спочатку пройшли ретельний відбір на регіональному рівні, згодом – рейтингову оцінку журі на всеукраїнському рівні.

«Приємно відзначити, що наші волинські підприємства в рейтингу «Сумлінні платники податків» гідно конкурують і презентують область. Саме такі платники податків – основа фінансової безпеки і незалежності нашої держави», - наголосив у вітальному слові голова ТВ ВГО АППУ у Волинській області Василь Дутко.

Довідково: у переліку лідерів всеукраїнського ювілейного  рейтингу «Сумлінні платники податків-2020» такі волинські господарюючі суб’єкти: ТЗОВ «ВІКІ», ТОВ «Татрафан Пластхім-Т», ТОВ «КРОМБЕРГ ЕНД ШУБЕРТ УКРАЇНА ЛУ», СП ТОВ «МОДЕРН-ЕКСПО», ТОВ «ФУЛ КАСТОМС СЕРВІС», ТЗОВ «ПРЕМІУМ-СЕРВІС ЛТД», ТОВ «ТЕЛЕМЕРЕЖІ УКРАЇНИ».

Фото по темі:

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області